Kasperi-ohjelmistoa käyttää lähes 2000 yritystä ja yhteisöä. Oheiset asiakaskommentit ovat esimerkkejä asiakasyrityksissämme tehdyistä Kasperin käyttöönotoista.Case DNA Oyj

DNA

Kasperi otettiin käyttöön DNAssa elokuussa 2009 ja siihen on oltu hyvin tyytyväisiä. DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tuottaa puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA aloitti teleoperaattoritoimintansa vuonna 2001.

Pekko Rosenberg (Financial Controller, DNA Oyj):

Lainausmerkit alku  Kasperi on ollut erittäin luotettava ja helppokäyttöinen järjestelmä. Lisäksi ohjelmatoimittaja on kehittänyt ohjelmaa aina toiveidemme mukaisesti.Case Securitas Oyj

Securitas

Kasperi on ollut Securitaksella käytössä jo pitkään vuodesta 1992. Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Securitas on toiminut Suomessa jo lähes 60 vuotta.

Heidi Valtonen (Securitas Oyj):

Lainausmerkit alku  Tukipalvelu on ammattitaitoista ja nopeaa ja tukipalvelussa on erinomainen palveluasenne! Myös kehitysideat huomioidaan.Case Rocla
 Rocla otti Kasperin käyttöön v. 2012, jolloin tiedot siirrettiin vanhasta käyttöomaisuusjärjestelmästä Espinan avustuksella. Rocla kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköisiä varasto- ja vastapainotrukkeja, automaattitrukkijärjestelmiä sekä niiden huolto- ja ylläpitopalveluita ja tietovirtoja.

Leena Soutsalo-Koivisto (Financial Accounting Manager, Rocla Oyj):
Lainausmerkit alku  Kasperi on käyttäjäystävällinen ohjelma. Ammattitaitoista ja ystävällistä tukea on aina tarvittaessa saatavilla.  
 


Case Tikkurila

Tikkurila logo


Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys, jolla on noin 3000 työntekijää kymmenessä maassa.

Kasperi otettiin Tikkurilassa käyttöön pilvipalveluna lokakuussa 2013, jolloin tiedot siirrettiin Kasperiin vanhasta ERP-järjestelmästä Espinan avustuksella.

Anne Suokko (Kirjanpitopäällikkö, Tikkurila Oyj):

Lainausmerkit alku  Voimme todellakin suositella Kasperia, joka on loistava valinta käyttöomaisuuskirjanpitoon.

Lisäksi Espinan tukipalvelu on erittäin hyvää, asiantuntevaa ja nopeaa.  

 Case Polttimo


Polttimo
-konserni muodostuu kansainvälisen elintarvike- ja juomateollisuuden tarpeisiin erikoistuneista yrityksistä:

  • Polttimo Oy on konsernin emoyhtiö
  • Senson Oy valmistaa mallas- ja viljapohjaisia uutteita ja entsyymiuutteita
  • Viking Malt Oy on Pohjoismaiden suurin maltaiden valmistaja, jolla on tuotantolaitokset Suomessa, Ruotsissa (Viking Malt Ab) ja Liettuassa (Viking Malt UAB).

Kasperi otettiin käyttöön konserniin kuuluvissa yrityksissä toukokuun 2014 aikana. Yrityksissä on otettu vastikään käyttöön myös Microsoft AX-järjestelmä, jonne poistot kirjataan Kasperista.

Henna Lankila (Financial Controller, Polttimo Oy):

Lainausmerkit alku  Otimme Kasperin käyttöön viiteen konserniyhtiöön, joissa käyttöomaisuus oli aiemmin käsitelty eri järjestelmissä ja EVL-poistoja laskettu excelissä.

Konversiot eri järjestelmistä sujuivat Espinalta hienosti, ja pääsimme itse vähäisellä työllä. Ensivaikutelmat ohjelmasta ovat erittäin positiiviset; helppokäyttöisyys ja joustavuus säästävät aikaa kuukausittain. Odotamme myös, että saamme vanhojen kohteiden sekä budjetoitujen investointien poistoista Kasperista luvut exceliin, josta saamme luvut helposti budjetointijärjestelmäämme.  Kasperista saatavat veroilmoituslomakkeet tulevat varmasti myös helpottamaan veroilmoitusten täyttöä sekä säästämään aikaa.

Kokonaisuudessaan projekti sujui erinomaisesti ja olemme tyytyväisiä erillisjärjestelmänä toimivaan Kasperiin, joka tarvittaessa voidaan integroida kulloinkin käytössä olevaan toiminnanohjausjärjestelmään.  

 


 

Case Dynea Finland

Dynea
Fenolihartsia valmistava Dynea Finland Oy (nyk. Prefere Resins Finland Oy) otti Kasperin käyttöön pilvipalveluna huhtikuussa 2014. Käyttöomaisuutta seurattiin aiemmin Excelissä, josta tiedot konvertoitiin Kasperiin.

Taina Sihvola (Assistant Controller, Dynea Finland Oy):

Lainausmerkit alku  Kasperin käyttöönotto sujui ongelmitta. Ohjelma on varsin helppokäyttöinen ja taipuisa. Täsmäytykset kirjanpitoon sujuvat helposti. Kasperi on ensimmäinen itselläni käytössä ollut käyttöomaisuusohjelma, josta saa myös verolomakkeet.

Olen vuosia tuskaillut verolomakkeen ja poistoeron kanssa, mutta ne tuskat ovat taakse jäänyttä elämää. Ohjelmasta saa kätevästi myös tilinpäätöksen liitetiedot ja tase-erittelyt. Ei enää excelrumbaa!!!! Jos vain nykyisessä työssäni vielä olisi enemmin aikaa ohjelmalle, nauttisin sen ominaisuuksista varmaan entistä enemmin.