Espina Oy

Poistolaskentaohjelmistoja vuodesta 1986

Olemme erikoistuneet käyttöomaisuuden hallintaan ja poistolaskentaan sekä kiinteistöinvestointien arvonlisäverovastuiden seurantaan. Olemme alalla täyden palvelun talo – tarjoamme korkealaatuisten ohjelmistojen lisäksi koulutusta ja konsultointipalveluja yrityksille ja yhteisöille.

Espina on ollut korkeimmassa AAA-luottokelpoisuusluokassa yhtäjaksoisesti jo noin 15 vuoden ajan. Dun & Bradstreetin luottoluokituksessa tämä oikeuttaa Diamond AAA-sertifikaattiin. Olemme myös mukana suojelemassa suomalaista luontoa Suomen Luonnonsuojeluliiton kannatusyrityksenä.

Kasperi – ohjelmistot

Kasperi on kaikille toimialoille soveltuva ratkaisu käyttöomaisuuden hallintaan, poistolaskentaan sekä kiinteistöjen arvonlisäverovähennysten seurantaan
Kehitämme ja ylläpidämme sovelluksia niin yritysten kuin julkisyhteisöjenkin tarpeisiin. 

Kasperi -ohjelmistoja käyttää jo lähes 2000 yritystä ja yhteisöä ympäri Suomea. Kasperin DOS -pohjainen ohjelmisto käyttöomaisuuden hallintaan ja poistolaskentaan esiteltiin jo vuonna 1988 alallaan ensimmäisenä Suomessa. Kasperin Windows -pohjainen sovellus esiteltiin vuonna 1995.

Tukipalvelut ovat tärkeä osa Espina Oy:n toimintaa

Tehtävämme on palvella asiakasta koko toimittamamme ohjelman elinkaaren eli käytännössä mittaamattoman ajan. Yhteydenpidolla asiakkaisiin sekä seuraamalla käytäntöjen ja lainsäädännön kehittymistä pysymme tilanteen tasalla. Hyvän tuote- ja tuotekehitystuen avulla ohjelmisto hioutuu jatkuvasti.

Tavoitteemme on, että ohjelmistomme on aina ”parhaassa terässään”, katsotaanpa asiaa sitten tuotteen ominaisuuksien tai asiakkaan vuosien kuluessa muuttuneiden tarpeiden asettamien vaatimusten valossa.