Kasperin käyttöönotto

Tarjoamme asiakkaillemme tukea Kasperin käytössä koko sen elinkaaren ajan. Hyvin suunniteltu käyttöönotto ja koulutus auttavat sinua pääsemään alkuun uuden ohjelmiston kanssa. Käyttöönoton jälkeen tukipalvelumme auttaa sinua tarpeen mukaan niin ohjelmiston käytössä kuin käyttöomaisuuskirjanpitoon liittyvien erityiskysymystenkin kanssa.

Kasperin käyttöönotto etenee projektiluonteisesti, mutta projektit ovat tyypillisesti pieniä; Kasperi-käyttöönottoprojektin laskutettava työmäärä on keskimäärin 2-3 työpäivää, sisältäen seuraavat työvaiheet:

Käyttöönoton jälkeen järjestämme lisäkoulutusta kulloisenkin tarpeen mukaan.

Käyttöomaisuustietojen konversiot

Käyttöomaisuusohjelman vaihtuessa koko laskentahistoria tulee lähtökohtaisesti siirtää. Meillä on Espinassa laaja kokemus konversioista: vuosien varrella olemme konvertoineet Kasperiin yli 1000 yrityksen käyttöomaisuustiedot ja meillä on valmiit konversiorutiinit kaikkiin yleisimmin käytössä oleviin järjestelmiin. Usein konversiot tehdään myös yhdistelemällä erilaisia aineistoja: vanhassa järjestelmässä on ehkä seurattu vain suunnitelman mukaiset poistot ja EVL-poistojen seuranta on hoidettu Excel-taulukoissa.

Meillä on valmiit konversiorutiinit mm. seuraaviin järjestelmiin:

Ota yhteyttä

Puhelin: (09) 5866 0200
Sähköposti: kasperi@espina.fi

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön, niin
olemme sinuun yhteyksissä mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.