Referenssit

Kasperi-ohjelmistoa käyttää lähes 2000 yritystä ja yhteisöä. Oheiset asiakaskommentit ovat esimerkkejä asiakasyrityksissämme tehdyistä Kasperin käyttöönotoista.

Case: DNA Oyj

Kasperi otettiin käyttöön DNAssa elokuussa 2009 ja siihen on oltu hyvin tyytyväisiä. DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tuottaa puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA aloitti teleoperaattoritoimintansa vuonna 2001.

Kasperi on ollut erittäin luotettava ja helppokäyttöinen järjestelmä. Lisäksi ohjelmatoimittaja on kehittänyt ohjelmaa aina toiveidemme mukaisesti.

Pekko Rosenberg (Financial Controller, DNA Oyj)

Case: Securitas Oyj

Kasperi on ollut Securitaksella käytössä jo pitkään vuodesta 1992. Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Securitas on toiminut Suomessa jo lähes 60 vuotta.

Tukipalvelu on ammattitaitoista ja nopeaa ja tukipalvelussa on erinomainen palveluasenne! Myös kehitysideat huomioidaan.

Heidi Valtonen (Securitas Oyj)

Case: Mitsubishi Logisnext Europe Oy

Mitsubishi Logisnext Europe Oy otti Kasperin käyttöön v. 2012, jolloin tiedot siirrettiin vanhasta käyttöomaisuusjärjestelmästä Espinan avustuksella. Rocla kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköisiä varasto- ja vastapainotrukkeja, automaattitrukkijärjestelmiä sekä niiden huolto- ja ylläpitopalveluita ja tietovirtoja.

Kasperi on käyttäjäystävällinen ohjelma. Ammattitaitoista ja ystävällistä tukea on aina tarvittaessa saatavilla.

Leena Soutsalo-Koivisto (Financial Accounting Manager, Mitsubishi Logisnext Europe Oy)

Case: Tikkurila

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys, jolla on noin 3000 työntekijää kymmenessä maassa.

Kasperi otettiin Tikkurilassa käyttöön pilvipalveluna lokakuussa 2013, jolloin tiedot siirrettiin Kasperiin vanhasta ERP-järjestelmästä Espinan avustuksella.

Voimme todellakin suositella Kasperia, joka on loistava valinta käyttöomaisuuskirjanpitoon.

Lisäksi Espinan tukipalvelu on erittäin hyvää, asiantuntevaa ja nopeaa.

Anne Suokko (Kirjanpitopäällikkö, Tikkurila Oyj)

Case: Polttimo

Polttimo-konserni muodostuu kansainvälisen elintarvike- ja juomateollisuuden tarpeisiin erikoistuneista yrityksistä:

Kasperi otettiin käyttöön konserniin kuuluvissa yrityksissä toukokuun 2014 aikana. Yrityksissä on otettu vastikään käyttöön myös Microsoft AX-järjestelmä, jonne poistot kirjataan Kasperista.

Otimme Kasperin käyttöön viiteen konserniyhtiöön, joissa käyttöomaisuus oli aiemmin käsitelty eri järjestelmissä ja EVL-poistoja laskettu excelissä.

Konversiot eri järjestelmistä sujuivat Espinalta hienosti, ja pääsimme itse vähäisellä työllä. Ensivaikutelmat ohjelmasta ovat erittäin positiiviset; helppokäyttöisyys ja joustavuus säästävät aikaa kuukausittain. Odotamme myös, että saamme vanhojen kohteiden sekä budjetoitujen investointien poistoista Kasperista luvut exceliin, josta saamme luvut helposti budjetointijärjestelmäämme.  Kasperista saatavat veroilmoituslomakkeet tulevat varmasti myös helpottamaan veroilmoitusten täyttöä sekä säästämään aikaa.

Kokonaisuudessaan projekti sujui erinomaisesti ja olemme tyytyväisiä erillisjärjestelmänä toimivaan Kasperiin, joka tarvittaessa voidaan integroida kulloinkin käytössä olevaan toiminnanohjausjärjestelmään.

Henna Lankila (Financial Controller, Polttimo Oy)

Case: Prefere Resins Finland Oy

Fenolihartsia valmistava Prefere Resins Finland Oy (ent. Dynea Finland Oy) otti Kasperin käyttöön pilvipalveluna huhtikuussa 2014. Käyttöomaisuutta seurattiin aiemmin Excelissä, josta tiedot konvertoitiin Kasperiin.

Kasperin käyttöönotto sujui ongelmitta. Ohjelma on varsin helppokäyttöinen ja taipuisa. Täsmäytykset kirjanpitoon sujuvat helposti. Kasperi on ensimmäinen itselläni käytössä ollut käyttöomaisuusohjelma, josta saa myös verolomakkeet.

Olen vuosia tuskaillut verolomakkeen ja poistoeron kanssa, mutta ne tuskat ovat taakse jäänyttä elämää. Ohjelmasta saa kätevästi myös tilinpäätöksen liitetiedot ja tase-erittelyt. Ei enää excelrumbaa!!!! Jos vain nykyisessä työssäni vielä olisi enemmin aikaa ohjelmalle, nauttisin sen ominaisuuksista varmaan entistä enemmin.  

Taina Sihvola (Assistant Controller)