Kasperi - poistolaskentaan ja käyttöomaisuuden hallintaan

Kasperi on kotimainen, poistolaskennan tarpeisiin kehitetty ratkaisu, jota käyttää lähes 2000 erikokoista yritystä, yhteisöä ja tilitoimistoa ympäri Suomea. Ohjelma soveltuu kaikille toimialoille.

Espina Oy on kehittänyt ja ylläpitänyt Kasperia jo 30 vuoden ajan, joten ohjelmalla on vankka asema Suomen parhaiden taloushallinnon järjestelmien joukossa.

Kasperi hallitseekin laaja-alaisesti sekä FAS:n että IFRS:n vaatimusten mukaisen laskennan ja raportoinnin:

Kasperi skaalautuu joustavasti yrityksesi nykyisen sekä tulevien tarpeiden mukaan; neljästä erilaajuisesta versiovaihtoehdosta löytyy oikea vaihtoehto sinulle kulloiseenkin tarpeeseen. 


Kuva Kasperin kohdenäytöstä

Esimerkkikuva Kasperin kohdenäytöstä.


kasperi espina.fi shutterstock 345950657Käyttöönotto on sujuvaa ja käyttöönottoprojektit ovat lyhyitä - laskutettava työmäärä on keskimäärin 2-3 päivää. Meillä on valmiit konversiorutiinit yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin ja Kasperi toimitetaan avaimet käteen -periaatteella täsmäytettynä pääkirjanpitoon sekä verotukseen.

Ohjelma voidaan asentaa haluamaasi ympäristöön: joko yksittäiseen työasemaan, usean käyttäjän Client/server -ympäristöön ja erilaisiin etäkäyttöympäristöihin. Ohjelma on käytettävissä myös pilvipalveluna

Kommunikointi onnistuu monipuolisilla liittymillä lähes kaikkien taloushallinnon ohjelmien kanssa, tarvittaessa teemme myös räätälöintejä liittymiin. 


video download small Katso Kasperin esittelyvideo (kesto noin 12 minuuttia)


Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!