Espina Oy

Espina on vuonna 1986 perustettu ohjelmistoyritys. Olemme erikoistuneet käyttöomaisuuden hallintaan ja poistolaskentaan sekä kiinteistöinvestointien arvonlisäverovastuiden seurantaan. Olemme alalla täyden palvelun talo - tarjoamme korkealaatuisten ohjelmistojen lisäksi koulutusta  ja konsultointipalveluja yrityksille ja yhteisöille.
Espina Oyn Diamond AAA-luottoluokituksen logo

Espina on ollut korkeimmassa AAA-luottokelpoisuusluokassa yhtäjaksoisesti yli kymmenen vuoden ajan. Bisnoden luottoluokituksessa tämä oikeuttaa Diamond AAA-sertifikaattiin.


Kasperi - ohjelmistot

Kasperi on kaikille toimialoille soveltuva ratkaisu käyttöomaisuuden hallintaan, poistolaskentaan sekä kiinteistöjen arvonlisäverovähennysten seurantaan.
Kehitämme ja ylläpidämme sovelluksia niin yritysten kuin julkisyhteisöjenkin tarpeisiin.

Kasperi -ohjelmistoja käyttää jo lähes 2000 yritystä ja yhteisöä ympäri Suomea. Kasperin DOS -pohjainen ohjelmisto käyttöomaisuuden hallintaan ja poistolaskentaan esiteltiin jo vuonna 1988 alallaan ensimmäisenä Suomessa. Kasperin Windows -pohjainen sovellus esiteltiin vuonna 1995.


Tukipalvelut ovat tärkeä osa Espina Oy:n toimintaa

Tehtävämme on palvella asiakasta koko toimittamamme ohjelman elinkaaren eli käytännössä mittaamattoman ajan. Yhteydenpidolla asiakkaisiin sekä seuraamalla käytäntöjen ja lainsäädännön kehittymistä pysymme tilanteen tasalla. Hyvän tuote- ja tuotekehitystuen avulla ohjelmisto hioutuu jatkuvasti.

Tavoitteemme on, että ohjelmistomme on aina "parhaassa terässään", katsotaanpa asiaa sitten tuotteen ominaisuuksien tai asiakkaan vuosien kuluessa muuttuneiden tarpeiden asettamien vaatimusten valossa.